Protool gipsskruemaskine

gipsboremaskine Se pris hos 10-4.dk Til shop

Hvis man gerne vil sikre sig en gipsskruemaskine, der kan klare alle opgaver er det en fordel med én der er blevet testet på flere slags gipsplader.

Derfor bør du vælge en Protool gipsskruemaskine

En Protool gipsskruemaskine er testet ved både almindelig gips, vådrumsgips og fibergips for at sikre at resultatet er det samme hver gang. Ved testen blev der skruet i både træ og stål i et og flere lag. Testen der blev foretaget af håndværkere inkluderede også en vurdering af gipsskruemaskinens design og hvorvidt den var behagelig at arbejde med. Protool gipsskruemaskinen udmærker sig ved ikke at slide på underarme og håndled. Den er let at arbejde med og vejer ikke alverden.

Findes i to størrelser

Protool gipsskruemaskiner findes i to modeller, en stor og en mindre model. Den ene er Protool Dura Drive 18 DWC 2500 og den anden Protool Dyra Drive 18 DWC 4500. Forskellen handler om batteriets størrelse og antal omdrejninger per minut.

gipsboremaskine Se pris hos 10-4.dk Til shop

Godkendt af håndværkere

Når en håndværker skal vælge værktøj er der flere ting der spiller ind i beslutningen. En gipsskruemaskine skal, udover at være let navigere med og have lang levetid, også være let at adskille og montere skruer på. Man skal ikke stå og bøvle med maskinen, men kunne arbejde hurtigt og i én flydende bevægelse. Desuden skal indstillingerne være lette at navigere i, både når det gælder dybdestop og skruelængde.

En anden vigtig ting, er at det er lige så nemt at afmontere en skrue, som det er at skrue den i. På den måde kan man hurtig rette fejlen, hvis man kommer til at skrue skævt.

Lang levetid

Batteriet på en protool gipsskruemaskine har særdeles lang tid hvilket betyder at man uden at bekymre sig kan arbejde med den en hel arbejdsdag uden at skulle skifte batteri. Batteriet kan, når det er fuldt opladet generere fuld kraft til gipsskruemaskinen i op til 5-6 timer.

Kort sagt

Med protool gipsskruemaskiner får man altså, udover et ergonomisk design også en maskine med automatiske indstillinger, der selv tilpasser dybde og skruelængde. Det gør det let og uproblematisk at arbejde kontinuerligt, uden at skulle stoppe for at ændre indstillinger.

gipsboremaskine Se pris hos 10-4.dk Til shop

admin