Makita gipsskruemaskine akku

gipsboremaskine Se pris hos 10-4.dk Til shop

Gipsskruemaskiner er super effektive at bore med og kan klare de fleste mure uden problemer. Boret skærer sig ind i selv den mest solide betonmur, som var den lavet af smør. Forskellen når du skal vælge en gipsskruemaskine handler dog om to ting: Vægt og batteriforbrug. Her får du en vejledning.

To vigtige ting, ved køb af en gipsskruemaskine

Der er to væsentlige faktorer, som man bør have i mente når man skal ud og investere i en gipsskruemaskine. Den ene er hvor tung den er i forhold til hvor meget man skal bruge den. Skal man have boret en hel væg op er det en tung opgave hvis gipsskruemaskinen vejer for meget.

Den anden ting er batteriforbruget. Forskellige gipsskruemaskiner har forskelligt batteriforbrug og i forlængelse med hvor meget den vejer er det en god idé også at tjekke hvor meget batteriet vejer.
Her følger en kort beskrivelse af en af de mest populære gipsskruemaskiner på markedet i dag.

gipsboremaskine Se pris hos 10-4.dk Til shop

Specifikationer for en Makita gipsskruemaskine akku

Makita akku gipsskruemaskine sikrer god kvalitet, styrke og høj arbejdskapacitet, fordi man ikke behøver at stoppe hverken for at skifte batteri eller ændre håndstilling. Gipsskruemaskinen er let at løfte og navigere med, samtidig med at den har et batteri der holder længere. Batteriet er et såkaldt Li-on batteri, hvilket er et langtidsholdbart og effektivt batteri med ekstra lang levetid.

Lydsvag, handy og kraftfuld

Makita gipsskruemaskine er ikke alene let og handy, den er også kraftfuld og har et batteri der kan holde en hel arbejdsdag ad gangen. En Makita gipsskruemaskine kan anvendes til skuer fra 25mm op til 55mm og er derfor ideel når man skal opsætte gipsvæg. Den sikrer et behageligt grib, solid boring sikker skrueføring.

Desuden er den støvtæt og lydsvag. Motoren er bygget med henblik på at skabe en så solid boring som muligt, samtidig med at være kompakt i formen så det er behageligt at holde gipsskruemaskinen gennem en hel arbejdsdag.

gipsboremaskine Se pris hos 10-4.dk Til shop

admin