Gipsskruemaskine på tilbud

gipsboremaskine Se pris hos 10-4.dk Til shop

Der findes ikke en mere solid skruemaskine end en gipsskruemaskine. Desværre er prisen for en ny gipsskruemaskine ofte høj, fordi kvaliteten er i top. Men det er muligt at finde gipsskruemaskiner på tilbud, hvis blot du kigger de rigtige steder henne. Her får du et par tips til hvor, samt hvad der er godt at kigge efter når du køber en gipsskruemaskine.

En god pris

Prisen på en gipsskruemaskine ligger typisk i omegnen af 3.500 kroner fra ny. Men det er muligt at finde dem på tilbud, nogle gange helt ned til halv pris. Det er en fordel at købe en gipsskruemaskine som ny, frem for en brugt, da man ikke ved hvad den er blevet brugt til. Gipsskruemaskiner er meget stærke, men er de blevet brugt forkert eller med et forkert bor, kan de være blevet slidte inde i maskinen uden at det kan ses. Det kan betyde at den ikke vil holde lige så længe og man vil ikke have en garanti til at dække hvis skaden skulle ske.

Inklusiv garanti

Men når man køber en ny gipsskruemaskine er man sikker på at den er solid og velholdt, samtidig med at man har en garanti på to år der sikrer at man kan få den byttet eller repareret hvis den, mod forventning skulle gå i stykker.

gipsboremaskine Se pris hos 10-4.dk Til shop

Det kan en gipsskruemaskine bruges til

En gipsskruemaskine kan blandt andet bruges til gipsvægge, når der skal bores huller til opsætninger. Uanset om der er tale om en enkelt væg eller et helt hus er det mest hensigtsfulde at anvende en gipsskruemaskine da man er sikret et kraftfuldt bor hver eneste gang, der ikke ødelægger væggen.

Find de gode tilbud

Når man finder gipsskruemaskiner på tilbud er det ofte at der følger én eller flere pakker skruer med. En gipsskruemaskine kan typisk anvendes til skruer fra 25-55mm. Den store variation af skuer skyldes at boret automatisk kan tilpasse sig størrelsen på skruen.
Det er muligt at finde gipsskruemaskiner på tilbud flere steder blandt andet på nettet, men også hos din lokale forhandler vil det være muligt at falde over et godt tilbud.

Foretag en test inden brug

Husk altid at teste din gipsskruemaskine på et ikke synligt sted, eller gipsplade før du anvender den på væggen. En gipsskruemaskine er kraftfuld og det skal man, hvis man ikke har prøvet det før, lige vænne sig til.

gipsboremaskine Se pris hos 10-4.dk Til shop

admin